Lompat ke isi

Gembol, Pejawaran, Banjarnegara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Gembol
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Gembol
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanPejawaran

Gembol nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Pejawaran, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.