Genténg, Sukasari, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Genténg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanSukasari

Genténg nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukasari, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg