Gero, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Gero
下呂市
Lokasi Gero
Gero aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 851,06 km² (328,6 sq mi)
Populasi (as of August 1, 2007)
     Total 38.623
     Kapadetan Citakan:PD km2 to sq mi
Lokasi 35°48′N 137°15′E
Lambang
Tangkal Maple
Kembang Maple
Kantor Pamarentahan Gero
Walikota Ryoji Yamada
Alamat 〒509-2202
960 Mori, Gero-shi, Gifu-ken
Nomer telpon 0576-24-2222
Ramatloka resmi: City of Gero

Gero (下呂市 Gero-shi?) nyaeta salah sahiji kota di Préféktur Gifu, Jepang. Kota ieu kawentar ku cinyusu panasna.

Sajarah[édit | sunting sumber]

Kota ieu diresmikeun dina taun 2004 ku ngahijina Hagiwara, Osaka, Gero, Kanayama, jeung Maze.

Kota Sobat[édit | sunting sumber]

Di jero Jepang[édit | sunting sumber]

Di luar Jepang[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Gero, Gifu di Wikivoyage


Nulis.jpg