Gero, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Gero
下呂市
Lokasi Gero
Gero aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 851,06 km² (328,6 sq mi)
Populasi (as of August 1, 2007)
     Total 38.623
     Kapadetan Citakan:PD km2 to sq mi
Lokasi 35°48′N 137°15′E
Lambang
Tangkal Maple
Kembang Maple
Kantor Pamarentahan Gero
Walikota Ryoji Yamada
Alamat 〒509-2202
960 Mori, Gero-shi, Gifu-ken
Nomer telpon 0576-24-2222
Ramatloka resmi: City of Gero

Gero (下呂市 Gero-shi?) nyaéta salah sahiji kota di Préféktur Gifu, Jepang. Kota ieu kawentar ku cinyusu panasna.

Sajarah[édit | édit sumber]

Kota ieu diresmikeun dina taun 2004 ku ngahijina Hagiwara, Osaka, Gero, Kanayama, jeung Maze.

Kota Sobat[édit | édit sumber]

Di jero Jepang[édit | édit sumber]

Di luar Jepang[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan

Wikivoyage-Logo-v3-icon.svg   Tingali ogé Gero, Gifu di Wikivoyage


Nulis.jpg