Getasan, Plumbon, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Getasan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Plumbon

Getasan nyaéta salasahiji désa di kacamatan Plumbon, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg