Getuk lindri

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Getuk lindri nyaéta salah sahiji kadaharan tradisional anu dijieun tina seupan sampeu anu dilembutkeun nepi ka dalit. [1] Sampeu nu ditutuan téh sabot keur panas kénéh sangkan gampang jeung hasilna bakal leuwih pulen. [2] Sanggeus ditutuan nepi ka dalit, tuluy dipurulukan uyah, gula bodas atawa gula beureum sangkan karasana amis gurih. [1] Malah sok aya nu warna-warni keur metot panitén nu ngadaharna. Keur bahan tambahan kadang sok ditambahan parud kalapa.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

Nulis.jpg
  1. a b c "Cara Membuat Getuk Lindri Singkong Empuk dan Kenyal | Resep Nasional". www.resepnasional.com (dalam en-US). Diakses tanggal 2017-12-04. 
  2. "Resep Getuk Lindri". www.msn.com. Diakses tanggal 2017-12-04.