Geudham, Manyak Payed, Aceh Tamiang

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Geudham
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tamiang
KacamatanManyak Payed

Geudham nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Manyak Payed, Kabupatén Aceh Tamiang, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Manyak Payed, Aceh Tamiang


Gnome-home.svg