Geus Surup Bulan Purnama

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Geus Surup Bulan Purnama  
PanulisYous Hamdan
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2011

Geus Surup Bulan Purnama nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Yous Hamdan. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2011 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg