Geus Surup Bulan Purnama

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Geus Surup Bulan Purnama  
Panulis Yous Hamdan
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2011

Geus Surup Bulan Purnama nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Yous Hamdan. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2011 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg