Gintung Kidul, Ciwaringin, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gintung Kidul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCiwaringin

Gintung Kidul nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciwaringin, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg