Girimekar, Ciléngkrang, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Girimekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCileungkrang

Girimekar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cileungkrang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg