Girimukti, Tanggeung, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Girimukti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanTanggeung

Girimukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanggeung, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.