Girsang Sipangan Bolon, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Girsang Sipangan Bolon

Peta lokasi Kacamatan Girsang Sipangan Bolon
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Simalungun
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Girsang Sipangan Bolon nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Simalungun Citakan:Girsang Sipangan Bolon, Simalungun


Nuvola filesystems folder home.png