Grogol Petamburan, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Grogol Petamburan
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi DKI Jakarta
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Grogol Petamburan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.


 t·s·é 

Kota Jakarta Barat, DKI Jakarta

Kacamatan: Cengkaréng | Grogol Petamburan | Kalideres | Kebon Jeruk | Kembangan | Palmérah | Taman Sari | Tambora



Nuvola filesystems folder home.png