Grogol Utara, Kebayoran Lama, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Grogol Utara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kidul
KacamatanKebayoran Lama

Grogol Utara nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kebayoran Lama, Kota Jakarta Kidul, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.