Gudang Garam, Bintang Bayu, Serdang Bedagai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gudang Garam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanBintang Bayu

Gudang Garam nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bintang Bayu, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Bintang Bayu, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg