Gujeg, Pangenan, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gujeg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanPangenan

Gujeg nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pangenan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg