Gumingsir, Pagentan, Banjarnegara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gumingsir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanPagentan

Gumingsir nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Pagentan, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg