Gumulungtonggoh, Astanajapura, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Gumulungtonggoh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanAstanajapura

Gumulungtonggoh nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Astanajapura, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg