Gumuruh, Batununggal, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Gumuruh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanBatununggal

Gumuruh nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Batununggal, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.