Gunong Sapek, Tadu Raya, Nagan Raya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gunong Sapek
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténNagan Raya
KacamatanTadu Raya

Gunong Sapek nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Tadu Raya, Kabupatén Nagan Raya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Tadu Raya, Nagan Raya


Gnome-home.svg