Guntur, Setiabudi, Jakarta Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Guntur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kidul
KacamatanSetiabudi

Guntur nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Setiabudi, Kota Jakarta Kidul, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.