Gunung, Kebayoran Baru, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Gunung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Selatan
KacamatanKebayoran Baru

Gunung nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kebayoran Baru, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg