Gunung Arfak

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gunung Arfak nyaéta puncak pangluhurna nu aya di provinsi Papua Kulon, perenahna aya di wétaneun laut Semenanjung Doberai sarta mangrupa puncak pangluhurna ti pagunungan Arfak. Kota Manokwari bisa katingali ti puncak gunung ieu.


Rujukan[édit | édit sumber]


Nulis.jpg