Gunung Geulis, Sukaraja, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gunung Geulis
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanSukaraja

Gunung Geulis nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukaraja, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg