Gunung Manaon III, Halongonan Timur, Padang Lawas Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gunung Manaon III
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanHalongonan Timur

Gunung Manaon III nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Halongonan Timur, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Halongonan Timur, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg