Gunung Manupak B, STM Hulu, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gunung Manupak B
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanSTM Hulu

Gunung Manupak B nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan STM Hulu, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:STM Hulu, Deli Serdang


Gnome-home.svg