Gunung Pelindung, Lampung Wétan

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Gunung Pelindung

Peta lokasi Kacamatan Gunung Pelindung
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Timur
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Gunung Pelindung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Timur, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Timur Citakan:Gunung Pelindung, Lampung Timur


Nuvola filesystems folder home.png