Gunungmasigit, Cipatat, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Gunungmasigit
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCipatat

Gunungmasigit nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipatat, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.