Gunungpuyuh, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gunungpuyuh
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaSukabumi
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.72.01
Désa/kalurahan-

Gunungpuyuh nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.