Gunungtandala, Kawalu, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Gunungtandala
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaTasikmalaya
KacamatanKawalu

Gunungtandala nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kawalu, Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg