Hambaro, Nanggung, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hambaro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanNanggung

Hambaro nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Nanggung, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg