Hambaro, Nanggung, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hambaro
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Nanggung

Hambaro nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Nanggung, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg