Hamparan Perak, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hamparan Perak
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
Lega230,15 Kilométer pasagi
Pangeusi177.259 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.07.24
Désa/kalurahan-

Hamparan Perak nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Hamparan Perak, Deli Serdang