Hantara, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Hantara

Peta lokasi Kacamatan Hantara
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Hantara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

  • Béh kulon Cidogdog
  • Béh wétan Balékambang
  • Béh kalér Cibaréngkok
  • Béh kidul Pasir Manik

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Kol Bak (mobil bak terbuka), andong (delman), Angkutan Pedésaan



Nuvola filesystems folder home.png