Hantara, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hantara
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténKuningan
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.08.26

Hantara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

  • Béh kulon Cidogdog
  • Béh wétan Balékambang
  • Béh kalér Cibaréngkok
  • Béh kidul Pasir Manik

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Kol Bak (mobil bak terbuka), andong (delman), Angkutan Pedésaan