Haranggaol, Haranggaol Horison, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Haranggaol
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanHaranggaol Horison

Haranggaol nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Haranggaol Horison, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Haranggaol Horison, Simalungun


Gnome-home.svg