Hatna Danarda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hatna Danarda
NamiHatna Danarda
Nami lianArda 'Naff'
Gumelar17 Juni 1988 ( 1988 -06-17) (yuswa 31)
Indonésia Madiun, Jawa Timur, Indonesia
PacabakanPanyanyi
Taun aktip2008 - kiwari

Hatna Danarda atawa nu leuwih dipikawanoh ku ngaran Arda (gumelar di Madiun, Jawa Timur, Indonesia , 17 Juni 1988; umur 31 taun) nyaéta panyanyi jeung vokalis grup band Naff.

Gabung jeung Naff[édit | édit sumber]

Dina taun 2010, Arda resmi ngagabung jeung Naff salaku vokalis ngagantikeun Ady. Ti dinya, Naff ngarilis albeum munggaran, Chapter 07 (New Beginning) dina taun 2011, kalawan formasi anggota anyar.

Kahirupan Pribadi[édit | édit sumber]

Arda lahir di Madiun tanggal 17 Juni 1988. Manéhna kungsi ilubiung dina acara Indonesian Idol sési kalima taun 2008. Arda kaéliminasi dina tanggal 26 April 2008. Taun 2010, manéhna resmi ngagabung jeung Naff ngagantikeun posisi Ady. Arda ogé beubeureuh ti vokalis Kotak, Tantri.

Diskografi[édit | édit sumber]

  • Chapter 07 (New Beginning) (2011)