Hilimagiao, Aramo, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hilimagiao
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanAramo

Hilimagiao nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Aramo, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Aramo, Nias Kidul


Gnome-home.svg