Lompat ke isi

Hirotsu Ryūrō

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Hirotsu Ryūrō
Hirotsu Ryūrō
Hirotsu Ryūrō
Gumelar15 Juli 1861
Nagasaki, Jepang
Tilar dunya25 Oktober 1928 (yuswa 67)
Tokyo Jepang (?)
PagawéanPanulis
Génrénovel
Dina Ngaran Jepang, ngaran kulawarga nyaeta Hirotsu.

Hirotsu Ryūrō (広津 柳浪? gumelar 15 Juli 1861 – maot 25 Agustus 1928 dina umur 67 taun) mangrupikeun nami panulis novelis dina Meiji Jepang. Anjeunna mangrupikeun akalan kalayan nyiptakeun buku na tragic novel (悲惨小説 hisan shōsetsu?) genre dina sastra Jepang. Ngaran namina nyaéta Hirotsu Naoto.

Tumbu luar[édit | édit sumber]