Hitachi, Ltd.

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hitachi, Ltd
Hitachi Logo.svg
TipePublic (TYO: 6501 NYSEHIT)
Ngadeg1910
Kantor puseurMarunouchi-1, Chiyoda, Tokyo,
Bandéra Jepang Jepang
Inohong konciHiroaki Nakanishi, Présidén
Industrikonglomerat industri
Produkmesin industri, pembangkit daya, sistim informasi, elektronika, bahan, jasa finansial
PanghasilanGreen Arrow Up Darker.svg ¥10,248 miliar (2007)
Karyawan384,444 (2007)
SloganInspire the Next
Ramatlokawww.hitachi.com

Hitachi, Ltd (株式会社日立製作所 Kabushiki-gaisha Hitachi Seisakusho?) (TYO: 6501, NYSEHIT) nyaéta hiji pausahaan global Jepang nu kantor puseurna aya di Marunouchi Itchome, Chiyoda, Tokyo, Jepang. Pausahaan ieu mangrupa indung tina Hitachi Group (Hitachi Gurupu).

Dina daptar Forbes Global 2000 taun 2007, Hitachi aya dina rengking ka- 371.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tempo oge[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]