Honda Racing Corporation

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Honda Racing Corporation
Rupa division
Industri motorcycle racing
Ngadeg 1 September 1982
Markas Asaka, Saitama, Japan
Aalst, Belgium
Jalmi penting Tetsuo Suzuki (president)
Shuhei Nakamoto (vice president)
Produk Manufacture and sales of racing motorcycles and parts.
Jasa Research and development of racing motorcycles and parts.
Indung Honda Motor Company, Limited
Ramatloka http://world.honda.com/HRC/

Honda Racing Corporation (HRC) nyaéta hiji divisi ti Honda Motor Company anu diadegkeun taun 1982.[1] Pausahaan ieu ngagabungkeun partisipasi dina balapan motor disakumna dunya kalayan pamekaran poténsi mesin balap. Kagiatan balap anu mangrupa penting pikeun yiptakeun téknologi panghareupna anu dipaké dina pamekaran motor Honda. HRC ogé ancrub pikeun kamajuan olahraga motor ngaliwatan sagala rupa kagiatan anu ngawengku ngajual produk motor balap, pangrojong pikeun Tim Satellite , sarta program-program atikan pengendara.

Sajarah[édit | édit sumber]

Awalna, usaha balap Honda dijalankeun ti pausahaan. Mimiti taun 1970-an, Racing Service Center (RSC) diadegkeun minangka pausahaan anu misah pikeun nalingakeun balap. Dina tanggal 1 Séptember 1982, RSC jadi HRC, sarta ngayakeun balap Honda jalan raya, dayatahan, sarta program uji coba balap motorcross.

Panalungtikan sarta pamekaran[édit | édit sumber]

Pamekaran produk anyar Honda ngalibetkeun panalungtikan pikeun ngahasilkeun téknologi anyar, bahan, désain, sarta pamekaran pikeun nerjemahkeun kamajuan jadi produk komérsial. Panalungtikan mangrupa prioritas kahiji pikeun HRC sarta Honda R&D MSD, alatan didédikasikeun pikeun pamekaran mesin jawara balap kalayan focus dina nyiptakeun téknologi generasi saterusna. Kamajuan anyar anu timbul ti usaha panalungtikan kalayan gancang diasupkeun ka pembalap pabrik. Dina waktu anu sarua, HRC digawé babarengan jeung Honda R&D pikeun ngamekarkeun cara-ara nerapkeun kamajuan panganyarna pikeun pamekaran motor produksi Honda..

Pangrojong pamaaké[édit | édit sumber]

HRC mibanda Toko Layanan HRC di 23 lokasi di Jepang sarta tujuh lokasi luar nagari. Toko-toko ieu nawarkeun pangrojong ka pamaké, mimiti ti nyadiakeun suku cadang, pikeun meupeuskeun masalah sarta méré rékomendasi pikeun pangaturan mesin. Maranéhanana ogé nyadiakeun HRC kalayan anu berharga pikeun ngukur harepan sarta aspirasi pamaké sarta panggemar olahraga motor. Informasi anu dikumpulkeun ngaliwatan saluran ieu dipaké pikeun ngaronjatkeun pangrojong layanan sarta ngamekarkeun produksi pembalap.

Kapamilikan[édit | édit sumber]

HRC mangrupa anak pausahaan anu sapinuhna dipiboga ku Honda Motor Company Inc.

Tempo ogé[édit | édit sumber]

Honda RC211V
Honda RC212V
Honda NSR500
Honda VFR750R (RC30)
Honda RVF750 (RC45)
Honda RC51
Honda CBR600RR
Honda CBR1000RR
Honda NR500

Référénsi[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

  • HRC – official site