Honda RC211V

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Honda RC211V
Motogp rossi 300.jpg
PabrikHonda Racing Corporation
Produksi2002–2006
Nu miheulaanHonda NSR500
GantinaHonda RC212V
Mesin990 cc (60.4 cu in) 4-léngkah V5
Pakait jeungHonda CBR600RR
Honda CBR1000RR

Honda RC211V nyaéta motor balap opat-léngkah ti HRC (Honda Racing Corporation) nu dimekarkeun dina taun 2001 pikeun ngaganti Honda NSR500 mesin dua-léngkah ku sabab tetekon pikeun balap motor Kajuaraan Dunya kelas 500 cc (30,5 cu in) dirobah pikeun usum 2002.[1]

Tetekon balap robah nyaéta mesin dua-léngkah nepi ka 500 cc (30,5 cu in) sarta 4 séher, tapi mesin opat-léngkah diidinan mekar nepi ka 990 cc (60 cu in) sarta lobana séher ti 3 nepikeun ka 6.[1] Ngaran kelas dirobah jadi MotoGP, sarta diwates ngan ukur prototip wungkul.[1]

Pikeun taun mimiti MotoGP, Honda ngamimitian kalayan RC211V mesin 4-léngkah, 990cc V-5.[2]Kalayan konfigurasi tilu séher di hareup sarta dua séher di tukang, kalayan sudut 75,5 darajat, ngurangan geteran sarta ngaleungitkeun pangabutuh panyaimbang sakunder nu ngalantarankeun mesin karasa hampang.[2] Konfigurasi V-5 mangrupakeun konfigurasi mimiti dina sajarah balapan.[2] Dina usum ieu, motor anyar nu leuwih badag bisa mapakan mesin 2-léngkah 500cc, RC211V bener-bener pinunjul di lapangan, ngahontal 14 tina 16 balapan pikeun meunang gelar purah balap sarta konstruktor pikeun Honda.[2]

Ngaran modél dumasar kana :[3]

  • RC = Awalan balap tradisional Honda pikeun motor 4-léngkah.[3]
  • 211 = Motor karya mimiti dina abad ka-21.[3]
  • V = Mesin V[3]

Taun 2007 RC211V diganti ku RC212V.[2]

2002[édit | édit sumber]

Dina taun 2002, taun debut RC211V, Honda sarta Valentino Rossi jadi pinunjul sarta juara konstruktor kalayan peunteun leuwih ti 100 kalayan lawanna. [4] Motor ngalaman saeutik modifikasi sapanjang usum, tapi acan mibanda kontrol traksi nu badag minangka sistem manajemén tanaga kalayan 3 pangaturan pikeun kabutuhan nu béda nalika balapan.[5]

Purah balap pabrikan: Valentino Rossi, Tohru Ukawa[6]
Purah balap satelit (Di panuntungan usum): Alex Barros, Daijiro Kato[7]

2003[édit | édit sumber]

Modifikasi taun 2003 sacara éféktif ngaleugitkeun sabagéan badag faktor négatif nu pakait jeung mesin 4-tak, nu ngalantarankeun RC211V leuwih gampang dikadalikeun, sarta saméméhna di bagéan tukang katempo ngépot nalika rék asup péngkolan ayeuna mah geus jarang katémpo ngépot.[2] Diantara parobahan séjénna taun 2003, tanaga dironjatkeun ti kira-kira 200 ka 240 bhp, kontrol traksi ogé ditambahan.[8]

Purah balap pabrikan: Valentino Rossi, Nicky Hayden, Daijiro Kato, Sete Gibernau[9]
Purah balap satelit: Max Biaggi, Tohru Ukawa, Makoto Tamada, Ryuichi Kiyonari[9]

2004[édit | édit sumber]

Pikeun taun 2004, suspénsi tukang dipasang tibalik, sarta knalpot anyar diwanohkeun di rintakan Sachsenring.[10] Suspénsi tukang dirévisi tujuanna nyaéta pikeun mastikeun traksi jeung stabilitas ngaronjat nalika akselerasi.[2] Taun 2004 ogé diwanohkeun HITCS (Honda Intelligent Throttle Control System).[2]

Purah balap pabrikan: Alex Barros, Nicky Hayden, Sete Gibernau[11]
Purah balap satelit: Max Biaggi, Colin Edwards, Makoto Tamada[11]

2005[édit | édit sumber]

Sababaraha parobahan dilakukeun dina rangka jeung mesin supaya leuwih panceg mangsa asup kana péngkolan sarta ngaronjatkeun akselerasi nalika méngkol.[2] Mangrupa taun mimiti saprak diwanohkeun motor RC211V teu meunang gelar nanaon, tapi boh motor atawa purah balap mintonkeun harepan nu badag pikeun mangsa ka hareup.[2] Sasis RC211V mindeng dirévisi kalayan parobahan desain taun 2003.[12] Sanggeus balapan di Brno, Honda nguji motor anyarna nu ceuk Hayden jeung Biaggi mangrupakeun pamekaran, sarta dipikawanoh minangka "motor Brno".[13]

Purah balap pabrikan: Max Biaggi, Nicky Hayden, Sete Gibernau[14]
Purah balap satelit: Alex Barros, Makoto Tamada, Marco Melandri, Troy Bayliss[14]

2006[édit | édit sumber]

Dina taun 2006, RC211V dipedalkeun tilu rupa karakteristik nu béda: "Motor Brno" dipaké ku Hayden, motor kalayan sasis husus pikeun Pedrosa, sarta motor nu dipaké ku Melandri, Elías, Stoner sarta Tamada; Melandri jeung Stoner pamustunganna maké motor sasis husus Pedrosa.[15] Motor RC211V Hayden dimodifikasi kalayan masang poros éngkol nu leuwih luhur, kupling jeung gearbox leuwih handap, sarta manjangan leungeun ayun (swing arm); tujuanna nyaéta pikeun museurkeun beurat sarta ngaronjatkeun stabilitas.[16] Sanggeus rintakan Jerez, Hayden nyaéta purah balap Honda pangtarikna dina uji coba.[16] Antukna Hayden meunang kajuaraan sarta Honda meunang juara konstruksi.[17]

Purah balap pabrikan: Nicky Hayden, Dani Pedrosa[18]
Purah balap satelit: Makoto Tamada, Marco Melandri, Toni Elías, Casey Stoner[18]

Dina taun 2007, tetekon kelas MotoGP dirobah pikeun ngurangan tarikna tanaga motor nu kaleuleuwihi, kapasitas mesin 4-tak dikurangan ti 990cc jadi 800cc.[19] Honda ngeureunkeun RC211V sarta diganti ku RC212V pikeun taun 2007.[19]

Kasuksésan[édit | édit sumber]

Dina 5 usum balap MotoGP Honda RC211V meunang 48 kali balapan tina 82 (58.5%) balapan.[20] Ogé ngalantarankeun 3 kali juara dunya purah balap (Rossi 2002, 2003 sarta Hayden 2006) sarta 4 kali ngahontal gelar juara konstruksi (2002, 2003, 2004, 2006).[21]

Spésifikasi[édit | édit sumber]

Mesin V-5 MotoGP

Spésifikasi sakumaha ceuk produsén:[22]

2003 2004 2005 2006
Panjang 2,050 mm (80.7 in)[23][24][25][26]
Rubak 600 mm (23.6 in)[23][24] 645 mm (25.4 in)[25][26]
Jangkung 1,130 mm (44.5 in)[23][24][25][26]
Jarak gilinding 1,440 mm (56.7 in)[23][24][25][26]
Jarak jalan 130 mm (5.1 in)[23][24][25][26]
Beurat 145 kg (320 lb)[23] kurang-leuwih 148 kg (326 lb)[24][25][26]
Tipeu mesin paniis-cai, 4-tak, DOHC 4 Kelép, V-5[23][24][25][26]
Kapasitas 990 cc (60 cu in)[23][24][25][26]
Tanaga Maksimal Leuwih ti 200 tk [23] Leuwih ti 240 tk [24][25][26]
Tipeu sasis Twin-spar [23][24][25][26]
Gilinding hareup 17 in (43 cm)[23] 16.5 in (42 cm)[24][25][26][27][28]
Gilinding tukang 16.5 in (42 cm)[23][24][25][26]
Suspénsi

hareup

Telescopik [23][24][25][26]
Suspénsi tukang Unit Pro-Link[23] Unit Pro-Link anyar [24][25][26]
Kapasitas bahan beuleum 24 L (5.3 imp gal; 6.3 US gal)[23][24] 22 L (4.8 imp gal; 5.8 US gal)[25][26]

Hasil kumplit MotoGP[édit | édit sumber]

(katerangan) (hasil nu ditulis kandel nandakeun posisi pole; hasil nu déngdék nandakeun lap panggancangna) (Tim anu ditulis kandel nandakeun Tim Pabrikan; purah balap nu ditulis kandel nandakeun purah balap Tim Satelit maké motor Tim Pabrikan)

Taun Gilinding Tim No. Purah balap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Peunteun Juara
2002 M JPN RSA ESP FRA ITA CAT NED GBR GER CZE POR BRA PAC MAL AUS VAL
Repsol Honda Team 11 Tohru Ukawa Ret 1 3 2 3 2 5 WD 3 3 3 Ret 4 4 3 5 209 Ka 3
46 Valentino Rossi 1 2 1 1 1 1 1 1 1 Ret 1 1 2 2 1 2 355 Ka 1
West Honda Pons 4 Alex Barros 1 3 2 1 86 (204) Ka 4
Fortuna Honda Gresini 74 Daijiro Kato 2 Ret Ret Ret 5 4 4 55 (117) Ka 7
2003 M JPN RSA ESP FRA ITA CAT NED GBR GER CZE POR BRA PAC MAL AUS VAL
Repsol Honda 46 Valentino Rossi 1 2 1 2 1 2 3 3 2 1 1 1 2 1 1 1 357 Ka 1
69 Nicky Hayden 7 7 Ret 12 12 9 11 8 5 6 9 5 3 4 3 16 130 Ka 5
Telefónica Movistar Honda 15 Sete Gibernau 4 1 Ret 1 7 3 1 2 1 2 4 2 4 2 4 2 277 Ka 2
74 Daijiro Kato Ret 0 NC
23 Ryuichi Kiyonari 13 13 11 17 14 18 15 16 15 11 21 19 14 22 Ka 20
Camel Honda Pons 3 Max Biaggi 2 3 2 5 3 14 2 1 Ret 5 2 4 1 3 17 4 228 Ka 3
11 Tohru Ukawa 20 6 4 7 6 6 12 Ret 6 8 5 7 7 7 5 Ret 123 Ka 8
B Pramac Honda 6 Makoto Tamada Ret 14 6 Ret 4 7 16 13 13 9 10 3 DSQ 10 10 10 87 Ka 11
2004 M RSA ESP FRA ITA CAT NED BRA GER GBR CZE POR JPN QAT MAL AUS VAL
Repsol Honda 4 Alex Barros 4 3 7 6 Ret Ret 5 2 9 Ret 3 4 4 3 5 6 165 Ka 4
69 Nicky Hayden 5 5 11 Ret Ret 5 3 3 4 Ret Ret 5 4 6 Ret 117 Ka 8
HRC 72 Tohru Ukawa Ret 0 NC
Telefónica Movistar Honda MotoGP 15 Sete Gibernau 3 1 1 2 2 2 Ret Ret 3 1 4 6 1 7 2 4 257 Ka 2
45 Colin Edwards 7 7 5 12 5 6 6 5 2 7 9 Ret 2 11 4 8 157 Ka 5
Camel Honda 3 Max Biaggi 2 2 3 3 8 4 2 1 12 3 Ret Ret 6 2 7 2 217 Ka 3
B 6 Makoto Tamada 8 Ret 9 Ret Ret 12 1 6 14 4 2 1 10 5 8 5 150 Ka 6
2005 M ESP POR CHN FRA ITA CAT NED USA GBR GER CZE JPN MAL QAT AUS TUR VAL
Repsol Honda Team 3 Max Biaggi 7 3 5 5 2 6 6 4 Ret 4 3 2 6 Ret Ret 12 6 173 Ka 5
69 Nicky Hayden Ret 7 9 6 6 5 4 1 Ret 3 5 7 4 3 2 3 2 206 Ka 3
Movistar Honda MotoGP 15 Sete Gibernau 2 Ret 4 2 Ret 2 5 5 Ret 2 Ret Ret Ret 5 5 4 Ret 150 Ka 7
33 Marco Melandri 3 4 3 4 4 3 2 Ret Ret 7 6 Ret 5 2 4 1 1 220 Ka 2
Camel Honda[N 1] 4 Alex Barros 4 1 11 Ret 7 4 7 Ret 3 5 4 Ret 8 9 Ret 9 5 147 Ka 8
12 Troy Bayliss 6 11 Ret 10 13 8 11 6 Ret Ret 9 54 Ka 15
72 Tohru Ukawa Ret 0 (1) Ka 27
67 Shane Byrne 14 13 5 (6) Ka 24
17 Chris Vermeulen 11 11 10 Ka 21
54 Ryuichi Kiyonari 12 4 Ka 25
Konica Minolta Honda 6 Makoto Tamada 8 DNS 8 Ret 14 7 7 10 10 3 12 Ret 8 8 9 91 Ka 11
16 Jurgen van den Goorbergh 6 14 12 Ka 20
2006 M ESP QAT TUR CHN FRA ITA CAT NED GBR GER USA CZE MAL AUS JPN POR VAL
Repsol Honda Team 26 Dani Pedrosa 2 6 14 1 3 4 Ret 3 1 4 2 3 3 15 7 Ret 4 215 Ka 5
69 Nicky Hayden 3 2 3 2 5 3 2 1 7 3 1 9 4 5 5 Ret 3 254 Ka 1
Konica Minolta Honda 6 Makoto Tamada 10 14 10 6 7 9 7 11 11 Ret 11 13 14 10 10 5 12 96 Ka 12
Fortuna Honda 24 Toni Elías 4 8 5 11 9 7 Ret DNS 11 15 11 Ret 9 6 1 6 116 Ka 9
33 Marco Melandri 5 7 1 7 1 6 Ret 7 3 2 3 5 9 1 3 8 5 228 Ka 4
84 Michel Fabrizio DNS 0 NC
Honda LCR 27 Casey Stoner 6 5 2 5 4 Ret Ret 4 4 DNS Ret 6 8 6 Ret Ret Ret 119 Ka 8
  1. Alatan iklan udud, tim ieu dipikawanoh minangka Honda Pons di Grand Prix Red Bull Amérika Serikat .

Dicutat tina[édit | édit sumber]

  1. a b c "Honda RC211V". motorcyclespecs.co.za. Diakses tanggal 13 Juni 2017. 
  2. a b c d e f g h i j "RC211V Evolution". world.honda.com. Diakses tanggal 13 Juni 2017. 
  3. a b c d "We Ride Honda's RC211V GP bike!". Motorcyclist. Diakses tanggal 2007-02-01. 
  4. "2002 MotoGP Result" (PDF). resources.motogp.com. Diakses tanggal 13 Juni 2017. 
  5. Scott, M. "Different Strokes," page 26. Motocourse 2002-2003. Richmond, Hazleton Publishing Ltd., 2002.
  6. "HRC Announce Team Name for 2002". crash.net. Diakses tanggal 14 Juni 2017. 
  7. "The West Honda Pons team gets into gear for 2002". motogp.com. Diakses tanggal 14 Juni 2017. 
  8. Spalding, N. "Better By Design," page 24. Motocourse 2003-2004. Richmond, Hazleton Publishing Ltd., 2003.
  9. a b "2003 MotoGP Line-up". motorsportsetc.com. Diakses tanggal 13 Juni 2017. 
  10. Honda Worldwide | WGP 2004 German Grand Prix, Sachsenring World.honda.com, 2004-07-18.
  11. a b "2004 Motogp Teams". gpupdate.net. Diakses tanggal 13 Juni 2017. 
  12. Ryder, J.: MotoGP Season Review 2005. Page 37. Sparkford, Haynes Publishing, 2005.
  13. Honda Racing Corporation Brno Test Speedtv.com, 2005-09-02.
  14. a b "2005 Motogp Teams". gpupdate.net. Diakses tanggal 13 Juni 2017. 
  15. Ryder, J.: MotoGP Season Review 2006. Page 35. Sparkford, Haynes Publishing, 2006.
  16. a b Hayden Leads Jerez Test Cyclenews.com, 2006-03-28.
  17. Spalding, N.: "The Ghost Bike". MotoGP Season Review 2006. Pages 26-29. Sparkford, Haynes Publishing, 2006.
  18. a b "2006 Motogp Teams". gpupdate.net. Diakses tanggal 13 Juni 2017. 
  19. a b "RC212V". world.honda.com. Diakses tanggal 16 Juni 2017. 
  20. "RC211V 48 Victories". world.honda.com. Diakses tanggal 16 Juni 2017. 
  21. "Inside the Honda RC211V". crash.net. Diakses tanggal 16 Juni 2017. 
  22. "Honda RC211V specifications". Honda Racing. Diakses tanggal 2007-03-03. 
  23. a b c d e f g h i j k l m n o "Spec 2003". world.honda.com. Diakses tanggal 17 juni 2017. 
  24. a b c d e f g h i j k l m n o "Spec 2004". world.honda.com. Diakses tanggal 17 juni 2017. 
  25. a b c d e f g h i j k l m n o "Spec 2005". world.honda.com. Diakses tanggal 17 juni 2017. 
  26. a b c d e f g h i j k l m n o "Spec 2006". world.honda.com. Diakses tanggal 17 juni 2017. 
  27. "King Nicky wins another World title for Michelin". Michelin. 2006-10-30. Diakses tanggal 2007-03-03. 
  28. "Michelin: It's all about the front now.". Crash.net. 2007-02-27. p. 2. Diakses tanggal 2007-03-03. 

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]