Hujung, Belalau, Lampung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hujung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kulon
KacamatanBelalau

Hujung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Belalau, Kabupatén Lampung Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Belalau, Lampung Kulon


Gnome-home.svg