Hurlang Muara Nauli, Kolang, Tapanuli Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hurlang Muara Nauli
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanKolang

Hurlang Muara Nauli nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kolang, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Kolang, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg