Béda révisi "Joule"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
15 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
 
Définisi hiji joule séjénna:
*[[Gawéusaha mékanik|Usaha]] anu diperlukeun pikeun mindahkeun muatan listrik sagedé hiji [[coulomb]] ngaliwatan béda poténsial hiji [[volt]], atawa hiji '''coulomb volt''' (lambang: '''C.V''').
*GawéUsaha pikeun ngahasilkeun daya hiji [[watt]] mayeng salila hiji [[detik]], atawa hiji '''watt sekon''' (lambang: '''W.s''').
 
==Konvérsi==
3.120

éditan

Menu navigasi