Surabaya, Balubur Limbangan, Garut: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji
mTidak ada ringkasan suntingan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
 
}}
 
'''Surabaya''' nyaéta salasahijisalah sahiji désa di [[kacamatan]] Balubur Limbangan, [[Kabupatén Garut]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]] , [[Indonésia]].
 
<!--
==Profil Pamaréntahan==
 
 
==Profil Daérah==
20.027

éditan

Menu navigasi