Béda révisi "Kalapati"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
3.416 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar ==Deskripsi== Kalapati mangrupa buku kumpulan carpon nu ditulis ku Hadi AKS. Buku kumpulan carpon Kalapati téh mangrupa buku nu ditulis ku salah saurang pa...
(Nyieun kaca anyar ==Deskripsi== Kalapati mangrupa buku kumpulan carpon nu ditulis ku Hadi AKS. Buku kumpulan carpon Kalapati téh mangrupa buku nu ditulis ku salah saurang pa...)
(taya bédana)

Menu navigasi