Obrolan pamaké:Dewinda Asih Nastiti

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké Dewinda Asih Nastiti ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Pikeun nanda tangan dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

Tedi (sawala) 25 Oktober 2014 02.44 (UTC)


Cara Muat Gambar[édit sumber]

Sampurasun Dewinda,
Hatur nuhun kana partisipasina dina Wiki Sabanda 2014. Anjeun geus kadaptar salaku pamilon mung can bisa ngamimitian ieu pasanggiri lantaran kaca pamaké Anjeun can ngamuat foto profil nu bener. Pituduh muat berkas bisa ditingali di dieu. Dihaturanan keur ngalengkepan heula kakuranganana saméméh ngamimitian ieu pasanggiri.
Hatur nuhun.
A.R Dipusparaga (sawala) 26 Oktober 2014 07.00 (UTC)

Diantos ah artikelna[édit sumber]

Sampurasun Dewinda,
Kamana waé yeuh nembé ngalongok deui wikisunda? Itu léptop sareng hadiah nu sanésna tos nganti-nganti :D. Yuk ah sumanget ngiringan wiki sabandana. Diantos pisan artikel-artikelna nya! :) A.R Dipusparaga (sawala) 28 Nopémber 2014 11.00 (UTC)

Damel Hambalan[édit sumber]

Sampurasun Dewinda, kumaha damang?
Seratan Dewinda ngeunaan Si_Bedog_Panjang eusina saé pisan, mung pintonanna ngageblég kénéh. Saéna mah didamel paragraf anu bénten, atanapi nganggo hambalan. Pituduhna tiasa ditingali dina kaca ieu Wikipedia:Pituduh_(cara_ngatur_format). Hambalan fungsina kanggo ngarapihkeun subbagian tina artikel, supados henteu ngageblég dina hiji paragraf, luyu sareng topik bahasan dina unggal paragrafna. Cobi tingali artikel Politeknik_pajajaran. --ilhamkang (sawala) 8 Januari 2015 07.29 (UTC)

1 artikel deui kanggo tiasa lolos ka undak 2[édit sumber]

Dewinda, kumaha damang?
Aduh ieu kantun 1 artikel deui kanggo ngaloloskeun ka undak 2, sok diantos ah saénggalna. Teu sesah da, sok urang réréongan, dibantosan ku Akang. --ilhamkang (sawala) 29 Juni 2015 11.18 (UTC)

Uleman Ngabuburit[édit sumber]

Wilujeng énjing Dewinda,
Dihaturanan sumping dina acara Ngabuburit Bareng Wikipédia nu baris dilaksanakeun dina:

dinten: Rebo, 8 Juli 2015
tempat: Co & Co Working Space Jl. Dipatiukur No. 5 (Dago), Bandung
waktu: Jam 16.00-20.00

Agénda acara:

  1. Silaturahmi antar pamaké Wikipédia
  2. Ngabuburit bari ngédit artikel bareng
  3. Bukber (buka puasa bersama)

Acara ieu dijamin HARATIISSS.
Tong hilap nyandak léptop atanapi gadget nu sanésna nya.
Kanggé kalancaran acara, mangga konfirmasi heula kasumpinganana dina obrolan kaca pamaké sim kuring.
Diantos pisan kasumpinganana. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 2 Juli 2015 02.27 (UTC)

Panutupan Wiki Sabanda[édit sumber]

Sampurasun!
Sayembara Wiki Sabanda parantos ditutup kaping 14 Maret 2016 jam 23.59 WIB. Hatur nuhun kana ilubiung sadérék Dewinda Asih Nastiti dina ieu sayembara. Sadaya hasil anu parantos dipidamel ku sadérék nuju dirékap.

Hasil ahir tina ieu sayembara diumumkeun langsung dina acara panutupan. Ku kituna, panata calagara Wiki Sabanda seja ngulem sadérék Dewinda Asih Nastiti kanggo sumping dina acara nu dimaksad, dina:

Dinten, kaping : Kemis, 24 Maret 2016. '
Jam : 13.00-14.00 WIB
Tempat: Aula Perpustakaan Ajip Rosidi, Jl. Garut No. 2, Kota Bandung.

Sanaos sayembara tos lekasan, kontribusi sadérék dina ngokolakeun Wikipéda teras diantos pisan, sangkan Wikipedia Basa Sunda tiasa teras hirup.

Cag.

Panata Calagara
ilhamkang (sawala) 15 Maret 2016 03.09 (UTC)


Konfirmasi Pamilon Wiki Sabanda II[édit sumber]

Haturan téh @Dewinda Asih Nastiti!
Kumargi tos kacumponan sawatara sarat daptar minangka pamilon Wiki Sabanda II:

  • Ngeusian form Wiki Sabanda Yes check.svg anggeus
  • Mibanda akun Wikipédia basa Sunda Yes check.svg anggeus
  • Mibanda kaca pamaké Wikipédia basa Sunda Yes check.svg anggeus

Ku kituna, anjeun tos tiasa langsung ngawitan nyerat sarta ngédit di Wikipédia minangka aktivitas saémbara Wiki Sabanda II. Saupamina aya patarosan ngeunaan naon baé, ulah asa-asa pikeun naroskeunana.
Cag! Hatur nuhun.Uchup19 (SAB17)  18 April 2017 04.53 (UTC)