Huta Bayu, Huta Bayu Raja, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Huta Bayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanHuta Bayu Raja

Huta Bayu nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Huta Bayu Raja, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Huta Bayu Raja, Simalungun


Gnome-home.svg