Huta Imbaru, Siempat Nempu, Dairi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Huta Imbaru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDairi
KacamatanSiempat Nempu

Huta Imbaru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Siempat Nempu, Kabupatén Dairi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Siempat Nempu, Dairi


Gnome-home.svg