Ilham Aliyev

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Ilham Aliyev
Présidén Azerbaijan
Incumbent
Awal jabatan
31 Oktober 2003
Perdana Mentri Artur Rasizade
Saméméhna Heydar Aliyev
Perdana Mentri Azerbaijan
Masa jabatan
4 Agustus 2003 – 4 Nopémber 2003
Présidén Heydar Aliyev
Saméméhna Artur Rasizade
Sanggeusna Artur Rasizade
Katerangan lian
Gumelar 24 Désémber 1961 (1961-12-24) (yuswa 54)
Baku, RSS Azerbaijan, Bandéra Uni Soviét Uni Soviét
Partéy pulitik Partéy Azerbaijan Anyar
Pameget/istri Mehriban Aliyeva
Alma mater Institut Hubugan Internasional Nagri Moskwa
Ageman Islam Syiah

Ilham Heydar oglu Aliyev (Azerbaijani: İlham Heydər oğlu Əliyev, Илһам Һејдәр оғлу Әлиев, ایلهام علیف; gumelar di Baku, 24 Désémber 1961; umur 54 taun) nyaéta Présidén sarta pamingpin diktator Azerbaijan saprak 2003.[rujukan?] Anjeunna nyaéta nu neraskeun Heydar Aliyev jeung klan pangawasa Aliyev.[rujukan?] Anjeunna ogé nyaéa Pupuhu Partéy Azerbaijan Anyar sarta Komite Olimpiade Nasional.[rujukan?]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Jabatan pulitik
Saméméhna
Artur Rasizade
Perdana Mentri Azerbaijan
2003
Sanggeusna
Artur Rasizade
Saméméhna
Heydar Aliyev
Présidén Azerbaijan
2003–ayeuna
'Ngajabat

Citakan:Current ECO Leaders Citakan:2010–2011 Middle East and North Africa protests

Persondata
NAME Ilham Aliyev
ALTERNATIVE NAMES Aliyev, Ilham Heydar oglu Aliyev; Əliyev, İlham Heydər oğlu
SHORT DESCRIPTION Présidén Azerbaijan
DATE OF BIRTH 1961-12-24
PLACE OF BIRTH Baku, RSS Azerbaijan, Uni Soviét
DATE OF DEATH
PLACE OF DEATH


Replace this image male.svg