Ilham Aliyev

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ilham Aliyev
Présidén Azerbaijan
Incumbent
Awal jabatan
31 Oktober 2003
Perdana Mentri Artur Rasizade
Saméméhna Heydar Aliyev
Perdana Mentri Azerbaijan
Masa jabatan
4 Agustus 2003 – 4 Nopémber 2003
Présidén Heydar Aliyev
Saméméhna Artur Rasizade
Sanggeusna Artur Rasizade
Katerangan lian
Gumelar 24 Désémber 1961 (1961-12-24) (yuswa 57)
Baku, RSS Azerbaijan, Bandéra Uni Soviét Uni Soviét
Partéy pulitik Partéy Azerbaijan Anyar
Pameget/istri Mehriban Aliyeva
Alma mater Institut Hubugan Internasional Nagri Moskwa
Ageman Islam Syiah

Ilham Heydar oglu Aliyev (Azerbaijani: İlham Heydər oğlu Əliyev, Илһам Һејдәр оғлу Әлиев, ایلهام علیف; gumelar di Baku, 24 Désémber 1961; umur 57 taun) nyaéta Présidén sarta pamingpin diktator Azerbaijan saprak 2003.[rujukan?] Anjeunna nyaéta nu neraskeun Heydar Aliyev jeung klan pangawasa Aliyev.[rujukan?] Anjeunna ogé nyaéa Pupuhu Partéy Azerbaijan Anyar sarta Komite Olimpiade Nasional.[rujukan?]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Jabatan pulitik
Saméméhna
Artur Rasizade
Perdana Mentri Azerbaijan
2003
Sanggeusna
Artur Rasizade
Saméméhna
Heydar Aliyev
Présidén Azerbaijan
2003–ayeuna
'Ngajabat

Citakan:Current ECO Leaders Citakan:2010–2011 Middle East and North Africa protests


Replace this image male.svg