Ilsyah Ryan Reza

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ilsyah Ryan Reza
Nami keur lahir Ilsyah Ryan Reza
Gumelar Indonésia Poso, Sulawesi Tengah, Indonésia
11 Maret 1977 (1977-03-11) (yuswa 42)
Nami lian Reza
Pacabakan Musisi
Salaki/pamajikan Dewi Chairunnisa
Murangkalih Azizah Michelle Putri Reza, Danish Muqeet, Aisyah Hanna
Sepuh Syahrun Dariseh (bapa)
Ilma Tantu (indung)
Ramatloka www.noah-site.com

Ilsyah Ryan Reza (gumelar di Poso, Sulawesi Tengah, 11 Maret 1977; umur 42 taun), manéhna indit ti kota asalna keur kuliah di Bandung tuluy gabung jeung Noah dina taun 2001 ngagantikeun Ari salaku drummer anyar di band éta, sapaanna nu pangakrabna nyaéta Reza. Dina bulan Januari 2015 Reza kaluar ti NOAH nu geus ngagedékeun ngaranna.