Imagine Dragons

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Imagine Dragons
Imagine Dragons tina taun 2017
Profil
AsalLas Vegas, Nevada, Amerika Serikat
AliranPop rock
indie rock
pop elektro
rock alternatif
Taun aktip2008–ayeuna
LébelInterscope Records / KIDinaKORNER
Maén diEgyptian
Alex Da Kid
Ramatlokaimaginedragonsmusic.com
Anggota ti
Baréto anggota ti

Imagine Dragons mangrupikeun band rock Amérika ti Las Vegas, Nevada anu ngagaduhan popularitas saatos ngaleupaskeun album studio debut maranéhanana, Night Visions, dina Séptémber 2012. Ti saprak éta, aranjeunna parantos diarah dunya. Billboard nempatkeun aranjeunna dina daptar 2012 paling béntang anu paling bersinar, sareng majalah Rolling Stone nyebat tunggalna Radioactive anu hits rock panggedena taun"[1][2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Andy Greene, Rolling Stone, Imagine Dragons Go 'Radioactive' on the Charts, 8 May 2013.
  2. "Imagine Dragons : Biography". imaginedragonsmusic.com. Diakses tanggal April 29, 2013. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nulis.jpg